Jdi na obsah Jdi na menu

H.A.D. - členové souboru - bývalí a nehrající

Příspěvky

Dana Brožová

 

 

dscn6380.jpg

 

Dana  nám pomáhala s tvorbou scény. Bylo potřeba obarvit kilometry prostěradel a to se jí podařilo. Taky šila různé přehozy, závěsy, doplňky a kostýmy. Díky jí jsme mohli konstatovat, že máme scénu, která je funkční a dají se v ní zahrát pohádky. Taky se zapojila do Hodkovických slavností 13, kde v roli žebračky udivila všechny kolem.

 

Marcela Taušová

Patřila do souboru od počátku. Půl roku se starala o finance a potom hrála s Háďaty v jejich představení a pomáhala s přípravou. Hlavně na premiéru napekla úžasné dorty... ve tvaru ostrova pro Maxíky a ve tvaru rakve pro Upíry...Odstěhovala se z Hodkovic a drží nám určitě palce.

 

Bára Zemková

img_9249.jpg

 

Členem souboru byla od začátku. Hrála ve dvou pohádkách. V Hastrmance utopenou a zase zachráněnou Aničku, v Mlsné princezně Skřítka, pomocníka Ježibaby. Byla naše sluníčko. Nyní je úspěšnou členkou úspěšného souboru ZUŠ Liberec. Byli s námi v Polsku a byli jsme rádi, že se Barče daří.

 

Markéta Fišarová

048.jpg 

 

Hlavně nám drží palce, ale nějak jí čas a okolnosti nedovolují se více zapojit. Škoda.

 

Lukáš Dostrašil

043.jpg

 

Hrál v Hastrmance na na kytaru, flétnu, klarinet.... taky zpíval, pískal... a nebýt Lukášovy zlaté maminky nebyly by úžasné buchty pro Šmidru. Jenže Lukáš měl potom moc práce a starostí... a tak se někdy potkáme a usmíváme se na sebe... 

 

Gabriela Taušová

044.jpg 

 

V pohádce o Hastrmance hrála Mařenku. Po odložené maturitě byla smutnější a smutnější... až našla někde mimo Hodkovice lásku a odstěhovala se za ní. :-)) To jí přejeme.

 

Robin Kraus

039.jpg

 

 

Robin s námi hrál, když chodil na zdejší ZŠ. Hrál Kašpárka v pohádce O mlsné princezně, pomáhá s medializací H.A.D.u, vytvořil  základ www stránek. Robin přivedl i tatínka a ten natočil a vyrobil DVD se záznamy našich představení. Robin byl oporou souboru a členem téměř od počátku. Přišel na druhou schůzku a řekl : já bych chtěl hrát....  Nyní studuje v Jablonci a už jsem ho dlouho neviděla... škoda.

 

Věra Hlubučková

046.jpg 

 

V pohádce Kam se hrabe na Kašpárka stará baba Hastrmanka hrála Kašpárka. Věrka byla členkou souboru od počátku a patřila k opěrným sloupům souboru HAD. Jenže našla lásku mimo Hodkovice a odstěhovala se. Určitě nám drží palce a vzpomíná na nás... jako my na ní. Přejeme jí ať se jí daří vše co si přeje a aby byla v novém působišti spokojená.

 

Kateřina Krausová

katerina-krausova.jpg 

 

V pohádce O mlsné princezně hrála Vanilku - nejmlsnější princeznu na světě. S Vaškem, který ji přivedl se rozešla a ... odešla. :-( To je život.

Katka už nehraje. Odmaturovala a život jí zavál někam na studia. Třeba se někdy vrátí ale určitě nám drží palce.

 

Václav Brož

vasek-broz-2.jpg 

V pohádce Kam se hrabe na Kašpárka stará baba Hastrmanka měl hrát statečného prince Vojslava, ale maturitní období ho zabrzdilo v tvůrčím přístupu k roli a tak to vypadá, že to vzdá.  Nevzdal a odehrál Honzu v Mlsné. jenže pak šel studovat na záchranáře do Pardubic. Občas - když má čas, tak přijde na představení :-))

Nyní však odchází, podobně jako Katka studovat kamsi. Přejeme mu hodně štěstí a věříme, že i on nám drží palce.